thumbnail_24112016

Födelsedagspresenten hon aldrig lär glömma

Vad fick du i födelsedagspresent för fem år sedan? Inte helt enkelt att komma ihåg. Sonya Sellars lär dock aldrig glömma hennes senaste födelsedagspresent. Hon hämtade ut 8,5 miljoner kronor i lottovinst.

Det finns flera lotterier runt om i världen som erbjuder helt sanslösa jackpottar. Ja, en hel del är till och med över miljarden. Det handlar bland annat om spel som EuroMillions, Powerball och MegaMillions. Som svensk kan du se nästa spelstopp, hur hög jackpotten är på de olika spelen och ta chansen att testa via Multilotto.com.

En som vet hur det är att vinna på lotto är 57-åriga Sonya Sellars från Kanada. Och hon lär aldrig glömma sin 57:e födelsedag 3 oktober i år. Vid lottodragningen av spelet Lotto Max 16 september prickade hon in rätt nummer. Vinsten landade på 1 miljon dollar, motsvarande 8,5 miljoner kronor.
3 oktober, på hennes 57:e födelsedag hämtade hon ut pengarna. Men någon tid att fira just då hade inte helikopter-piloten.
– Kvinnan jag pratade med på Atlantic Lotto behövde detaljer från mig, vilket tog lite tid. Jag sa: jag har 30 personer jag måste hämta upp, så kan vi gå igenom detta lite senare, sa Sonya vid en presskonferens.

Sonya och hennes man Boyd kommer bland annat fira vinsten med en familjeresa till Västindien och Turks- och Caicosöarna.

Hur skulle du fira en storvinst? Testa miljardspelen här – och kolla nästa spelstopp.

Att vara med och delta är riktigt enkelt. Det enda du behöver göra är att registrera dig på någon minut och sedan lägga ditt spel. Så här gör du:
• Välj dina nummer.
• Registrera dig med mejl, mobilnummer och namn.
• Placera ditt spel.
Klicka här för att lägga ditt gratisspel!

Comments

comments