thumbnail_21112016

Fler svenskar spelar på lotto online – rekordstora jackpottar i år

Fler svenskar spelar på lotto online – rekordstora jackpottar i år
 
Allt fler av våra dagliga aktiviteter flyttas till nätet, och det inkluderar även lottospelande. I och med att antalet spelare har ökat blir även fler och fler lotterier som tidigare begränsats till enstaka land nu tillgängliga för svenska spelare. Fler spelare innebär även större vinstsummor – en win-win för spelare och lotterier.
 
 
Powerball är en lotterigigant från USA med stora mängder spelare och enorma jackpottsummor. Den 13:e januari i år skrev Powerball historia med världens största jackpottvinst någonsin – hela 1,59 miljarder dollar, motsvarande 14 miljarder kronor. Jackpotten som just nu står på spel är 3,3 miljarder kronor, en summa som inte går av för hackor.
 
På den europeiska fronten erbjuder SuperEnalotto just nu den största jackpottsumman på 502 miljoner kronor. SuperEnalotto är ett statligt italienskt lotteri som är känt för sina stora jackpottar med europeiska mått mätt, då det inte finns någon övre gräns för hur många rollovers som kan inträffa i följd.
 
 
Vad är reglerna och när sker dragningarna?
 
Powerball
– Du väljer fem huvudnummer samt ett bonusnummer
Dragningarna sker på morgonen på torsdagar och söndagar
 
SuperEnalotto
– Du väljer sex nummer mellan 1 till 60
– Dragningarna sker klockan 20.00 på tisdagar, torsdagar och lördagar.
 
Hur spelar man som svensk?
Powerball, SuperEnalotto samt alla de andra stora internationella lotterierna finns samlade på Multilotto.com. Genom att spela online behöver du aldrig vara orolig för att tappa bort lottorader eller glömma att kontrollera dem, eftersom du direkt blir meddelad när du har vunnit.
 
Du behöver inte heller sitta vid datorn för att spela – det går lika bra att vara i farten med mobiltelefonen, eller att spela på en tablet i hemmets sköna vrå. Oavsett om du är erfaren veteran som har dina turnummer spikade på förhand eller om du prövar på för första gången och låter datorn slumpa fram numren åt dig, så är Multilotto ett enkelt sätt att spela online.
 
 Välkommen till Multilotto.com – lotterier från hela världen samlade för dig

 

Comments

comments